internationalwinner1

Студенти, пријавите се на EconBiz такмичење!

internationalwinner1

Треће по реду EconBiz такмичење за студенте отворено је од 16. до 29. марта 2015. године.
Пријавите се и освојите Kindle Paperwhite, 64GB USB 3.0 и преносиви екстерни USB пуњач за мобилне уређаје!

Рад у великој читаоници

Ново: Б-фонд у слободном приступу

Рад у великој читаоници

Универзитетска библиотека „Светозар Марковић“ формирала је Б-Фонд који садржи публикације из области библиотекарства, информационих наука, архивистике и музеологије и налази се у слободном приступу у новом читаоничком простору. 

img007

Конкурс за стипендије Владе Француске

img007

Мобилност студената представља приоритет за Амбасаду Францунске и Францунски институт у Србији, који српским студентима годишње додељују око 50 стипендија за студије нивоа мастер 2 и доктората. Нови конкурс за стипендије Владе Француске управо је отворен.

_OKS7364

НОЋ МУЗЕЈА 2017 – ИЗЛОЖБА ФРОЈД И(ЛИ) ЈУНГ

_OKS7364

У оквиру овогодишње организације Ноћи музеја у Београду Универзитетска библиотека “Светозар Марковић“ прикључила се манифестацији која обележава велике и мале ревулуције уметности и културе изложбом „Фројд и(ли) Јунг“. Део поставке пресељен је у Уметнички центар Универзитетске библиотеке.

karlsson-book-table-clock-1

Обавештење: нерадни дани

karlsson-book-table-clock-1

Обавештавамо кориснике Универзитетске библиотеке „Светозар Марковић“ да ће Библиотека, због празника, бити затворена од 1. и 2. маја 2017. године.
Библиотека почиње са редовним радом у среду, 3. маја 2017. године.

unilib

Јавна набавка 2/2017

unilib

У поступку јавне набавке мале вредности број 2/2017 „Препокривање крова Универзитетске библиотеке „Светозар Марковић“ у Београду, Булевар краља Александра број 71, позивају се понуђачи да поднесу писану понуду за доделу и закључење уговора о јавној набавци.