Bioloski institut

Дигитални репозиторијуми докторских дисертација

Bioloski institut

Универзитетска библиотека „Светозар Марковић“ организовала је 18. марта едукацију „Дигитални репозиторијуми докторских дисертација“ за истраживаче Института за биолошка истраживања „Синиша Станковић“. Предавач др Драгана Столић говорила је о темама: DOAR, ROAR, Phaidra, е-тезе Универзитета у Београду, предаторски часописи.

20141226_134634

Едукација за докторанде Биолошког факултета

20141226_134634

У петак, 26.12.2014. у 14h, Универзитетска библиотека „Светозар Марковић“ организовала је едукацију за докторанде Биолошког факултета Универзитета у Београду у Ботаничкој башти.

Презентација

Helix

Професор Кески (САД): Биоинформатика

Helix

Професор Џон Расел Кески из Сједињених Америчких Држава гостовао је у Универзитетској библиотеци „Светозар Марковић“ где је 23. децембра одржао предавање „Биоинформатика: коришћење програма за анализу научних података из области медицине“.

Прослави су присуствовали бројни представници институција културе из целе Србије укључујући и 29 библиотека

Интерент клуб Љиг обележио осамнаест година рада у култури Србије

Прослави су присуствовали бројни представници институција културе из целе Србије укључујући и 29 библиотека

У среду 22. фебруара је у свечаном холу Универзитетске библиотеке „Светозар Марковић“ облежена осамнаеста годишњица рада Интернет клуба из Љига.

countdown-clock

Обавештење: нерадни дани

countdown-clock

Обавештавамо кориснике Универзитетске библиотеке „Светозар Марковић“ да ће Библиотека бити затворена 15. и 16. фебруара због државног празника,  Сретење – Дан државности Србије.

skin04c.velika

Презентација о софтверима за проверу оригиналности докумената

skin04c.velika

У четвртак, 9. фебруара 2017. године у 15 часова, у холу на спрату Библиотеке, Гоа Борек из компаније Turitin ће одржати кратку презентацију о софтверима за проверу оригиналности докумената и превенцију плагијаризма.