Рад у великој читаоници

Ново: Б-фонд у слободном приступу

Рад у великој читаоници

Универзитетска библиотека „Светозар Марковић“ формирала је Б-Фонд који садржи публикације из области библиотекарства, информационих наука, архивистике и музеологије и налази се у слободном приступу у новом читаоничком простору. 

Поглед преко улице на зграду Библиотеке

Изборна скупштина ЗБУС-а

Поглед преко улице на зграду Библиотеке

У Универзитетској библиотеци „Светозар Марковић“ 20. фебруара 2015. године у 12 часова одржана је изборна скупштина Заједнице библиотека универзитета у Србији.

Састанак у електронској учионици

Стручно усавршавање за библиотекаре

Састанак у електронској учионици

Објављени су резултати Конкурса за акредитацију програма сталног стручног усавршавања у библиотечко-информационој делатности за 2015. годину.
Међу одобреним програмима налазе се и четири програма Универзитетске библиотеке „Светозар Марковић“ .

_OKS7364

НОЋ МУЗЕЈА 2017 – ИЗЛОЖБА ФРОЈД И(ЛИ) ЈУНГ

_OKS7364

У оквиру овогодишње организације Ноћи музеја у Београду Универзитетска библиотека “Светозар Марковић“ прикључила се манифестацији која обележава велике и мале ревулуције уметности и културе изложбом „Фројд и(ли) Јунг“. Део поставке пресељен је у Уметнички центар Универзитетске библиотеке.

karlsson-book-table-clock-1

Обавештење: нерадни дани

karlsson-book-table-clock-1

Обавештавамо кориснике Универзитетске библиотеке „Светозар Марковић“ да ће Библиотека, због празника, бити затворена од 1. и 2. маја 2017. године.
Библиотека почиње са редовним радом у среду, 3. маја 2017. године.

unilib

Јавна набавка 2/2017

unilib

У поступку јавне набавке мале вредности број 2/2017 „Препокривање крова Универзитетске библиотеке „Светозар Марковић“ у Београду, Булевар краља Александра број 71, позивају се понуђачи да поднесу писану понуду за доделу и закључење уговора о јавној набавци.