Википедија лого

Почели акредитовани семинари

Википедија лого

Ако желите да пишете чланке на Википедији, и да постанете успешан Википедијанац, пријавите са на наш акредитован семинар Вики-библиотекар. Акредитован семинар Вики-библиотекар је започет у 2015. години, и због великог интересовања и успешности семинара, наставља се и у 2016. години.

Објављено:

Акредитован семинар Вики-библиотекар у Смедереву

Акредитован семинар Универзитетске библиотеке „Светозар Марковић“ Вики-библиотекар је одржан 23. и 24. фебруара 2016. године у Народној библиотеци Смедерево. Присуствовали су полазници из Смедерева (Историјски архив Смедерево, Народна библиотека Смедерево, ОШ „Доситеј Обрадовић“, ОШ „Јован Јовановић Змај“), Михајловца код Смедерева (ОШ „Сава Ковачевић“) и Смедеревске Паланке (Народна библиотека „Милутин Срећковић“). Предавачи су били Алекесандра Поповић, Оја Кринуловић, Игор Живановић, библиотекари из Универзитетске библиотеке „Светозар Марковић“ и Милица Вучетић, дугогодишњи Википедијанац. 

Акредитован семинар Вики-библиотекар у Врању

Акредитован семинар Универзитетске библиотеке „Светозар Марковић“  Вики-библиотекар одржан је 4. и 5. марта 2016. године у Народној библиотеци „Бора Станковић“ у Врању. Предавачи су били Александра Поповић, Оја Кринуловић, Миле Стијеповић и Игор Живановић, библиотекари из Универзитетске библиотеке „Светозар Марковић“.