Поглед преко улице на зграду Библиотеке

Трибина Хришћанство и демократија

Поглед преко улице на зграду Библиотеке

Започиње циклус предавања Хришћанство и изазови савременог света чији је аутор Ромило Александар Кнежевић. Први сусрет је у понедељак, 5. oктобра, у 18h у простору Франкофоног центра Универзитетске библиотеке под називом Хришћанство и демократија. Говорници на трибини су Владимир Цветковић, сарадник на Институту за филозофију и друштвену теорију Универзитета у Београду и Ромило Кнежевић, домаћин трибине.

Објављено:

 

Започиње циклус предавања Хришћанство и изазови савременог света чији је аутор Ромило Александар Кнежевић. Аутор трибине ће кроз разговоре са са најеминентнијим интелектуалцима и ствараоцима из области филозофије и теологије, књижевности, уметности и етнографије покушати да пронађе одговор на питање какву судбину може да очекују Хришћанство и друге традиционалне религије суочене са изазовима савременог света.

Први сусрет је у понедељак,  5. oктобра, у 18h у простору Франкофоног центра Универзитетске библиотеке под називом Хришћанство и демократија.

Говорници на трибини су Владимир Цветковић, сарадник на Институту за филозофију и друштвену теорију Универзитета у Београду и Ромило Кнежевић, домаћин трибине.

Добродошли!

 

ОВДЕ погледајте кратке биографије говорника

ОВДЕ погледајте кратак опис циклуса предавања