Електронска учионица

Курсеви за истраживаче и студенте

Електронска учионица

У среду, 10.12.2014. у 12 часова, Универзитетска библиотека организовала је курсеве за истраживаче Биолошког института „Синиша Станковић“ и студенте Етномузикологије Факултета музичке уметности из области електронских извора и библиографија и цитирања.

Објављено:

EndNote

Курс је намењен истраживачима Института за биолошка истраживања  „Синиша Станковић“. Тема је „EndNote – цитатни менаџер: једноставно до библиографије“. Курс је одржан у Биолошком институту. Предавачи су библиотекари Одељења за научне информације и едукацију Универзитетске библиотеке „Светозар Марковић“.

Презентацију можете преузети овде.

Електронски извори

Курс је намењен студентима прве године Етномузикологије Факултета музичке уметности и бави се претраживањем електронских извора информација. Након тога, студенти су обишли Библиотеку и ближе се упознали са амбијентом и услугама које Библиотека пружа корисницима.

Курс је одржан у Едукационом центру Универзитетске библиотеке на другом спрату. Предавачи су библиотекари Одељења за научне информације и едукацију Универзитетске библиотеке „Светозар Марковић“.