Вики-маратон посвећен домаћим научним часописима

У уторак, 28. јуна, од 10 до 14 часова, Универзитетскa библиотекa „Светозар Марковић“ организује Википедијин уређивачки маратон посвећен домаћим научним часописима.

Објављено:

У уторак, 28. јуна, од 10 до 14 часова, Универзитетскa библиотекa „Светозар Марковић“ организује  Википедијин уређивачки маратон посвећен домаћим научним часописима. Идеја је да представници часописа сами припреме текстове (пре свега на српском, а ако желе, и на другим језицима) о својим часописима и да их током радионице уз помоћ библиотекара који учествују у пројекту Вики-библиотекар поставе на Википедију.

Пројекат Вики-библиотекар реализује Универзитетска библиотека „Светозар Марковић“ у Београду у сарадњи са Математичким факултетом Универзитета у Београду, Викимедијом Србије и Институтом техничких наука САНУ.

Услед ограниченог броја места (15 полазника) молимо редакције које желе да се укључе у ову акцију да обавезно пошаљу своју пријаву на адресу oacasopisi@nb.rs.

ПРВИ ТЕРМИН ЈЕ ПОПУЊЕН.

Нови термин Вики-маратона је заказан за петак, 01. јул, од 10 до 14 часова.

Детаљи места одржавања: Едукациони центар, други спрат, Универзитетска библиотека „Светозар Марковић“, Булевар краља Александра 71. Контакт особа из Универзитетске библиотеке: Александра Поповић (email: popovic@unilib.bg.ac.rs), начелник Сектора за научне информације и развој.